De schil tussen opdrachtgevers en MS Dynamics freelancers

De vraag naar specialisten op het gebied van Microsoft Business Applications is enorm, terwijl er daarnaast een groot capaciteitsprobleem is. Wij zien dat bestaande projecten niet op gang komen, vertragen of worden uitgesteld en dat nieuwe projecten zelfs worden afgehouden. Er is veel kennis in de markt aanwezig, maar deze is sterk  'versnipperd' of niet gemakkelijk vindbaar. Vanuit de overtuiging dat het beter kan én moet is ProWaves ontstaan.

Met ProWaves willen we fungeren als dé centrale flexibele schil. Zowel voor eindklanten en Dynamics- partners, als ook voor professionals door hen een community te bieden.

Dankzij onze achtergrond en ervaring kennen we de markt, de mensen en de partners in het Microsoft landschap. Onze kracht? Ons uitgebreide netwerk en onze kennis waardoor wij goed kunnen inschatten waar de behoefte ligt.

De meerwaarde van ProWaves zit in onze mensen, waarbij onze community met ervaren professionals het hart van onze organisatie vormt.

Passie

We hebben oog voor detail en houden van wat we doen. In een wereld die steeds complexer en dynamischer wordt is het fijn om terug te kunnen vallen op kennis van anderen, om te kunnen sparren en om onderdeel te zijn van een groter geheel. We focussen ons op langetermijnrelaties en op samenwerkingen met onze klanten en professionals die gebaseerd zijn op vertrouwen en integriteit.

Betrokkenheid

We geloven dat je alleen kunt groeien door te delen. Bij ProWaves delen we daarom onze kennis en ervaring graag met je zodat jij kunt groeien.  Hierbij kunnen we terugvallen op onze jarenlange collectieve ervaring. We zijn betrokken en toegewijd aan een open, eerlijke en ethische benadering tijdens ons selectieproces. Met een proactieve werkhouding zetten wij alles op alles om de beste te zijn in ons vakgebied.

 

Transparantie

Of het nu gaat om het onderhouden van de relatie met ons team of met onze klanten en professionals, we streven ernaar om altijd transparant te zijn. Open en eerlijk communiceren staan daarom centraal in onze manier van werken, we zijn open over hoe we doen wat we doen.