ProWaves: dynamic(s) in outsourcing

Loop je binnen je bedrijf tegen problemen aan omdat je de juiste kennis of ervaring mist op het gebied van MS Dynamics, dan is het goed om te weten dat je kunt terugvallen op de specialisten van ProWaves. Zij zijn experts op het gebied van D365, gewend om snel te schakelen en bieden ondersteuning waar en wanneer dat nodig is. Al hun kennis en ervaring zetten ze graag in om jou daadwerkelijk verder te helpen.

Samen van toegevoegde waarde zijn

ProWaves is ontstaan vanuit het idee dat wij zowel voor organisaties als voor professionals van toegevoegde waarde willen zijn. Dit doen we onder andere door D365 specialisten een plek te bieden waar ze niet alleen getraind worden, maar waar ze ook op anderen binnen ons netwerk kunnen terugvallen. Op experts die hen helpen zich verder te ontwikkelen, die hen continu trainen en waarmee ze kunnen sparren om zo altijd op de hoogte te zijn van de laatste ins en outs op het gebied van MS Dynamics.

Organisaties brengen wij met deze ervaren specialisten in contact die de beste man of vrouw voor dat project zijn. Wij zijn de schakel tussen organisaties die flexibele ondersteuning nodig hebben en freelance professionals die graag projectmatig werken.

Onze kennis en jarenlange ervaring stelt ons in staat de perfecte match te maken - niet alleen op papier maar ook wat dynamiek betreft. Wij geloven namelijk dat expertise het best tot z’n recht komt wanneer niet alleen geselecteerd wordt op diploma’s en werkervaring.

De juiste match tussen opdrachtgever en MS Dynamics professional

De perfecte match, de juiste verbinding – dat is waar het voor ons om draait. Omdat de beste kandidaat voor de opdracht niet alleen over de vereiste kennis en ervaring beschikt, maar ook over de juiste vaardigheden. Vaardigheden die passen bij de cultuur van jouw organisatie. Die ervoor zorgen dat een project op een prettige manier wordt opgestart, en afgerond. Die klik vormt het uitgangspunt voor onze bemiddeling.

Een uitgebreid kennismakingsgesprek met jou en/of de afdeling waar de freelancer ingezet gaat worden, vormt daarom ook de basis van ons selectieproces. Een proces waarin wij als onafhankelijke samenwerkingspartner snel kunnen schakelen en vraag en aanbod in no time aan elkaar koppelen. Het belang van onze klanten –organisaties én specialisten- staat daarbij centraal. Altijd. Wij zijn nieuwsgierig, gedreven en betrokken. Wij zijn ProWaves, dynamic(s) in outsourcing.

Wat kunnen wij voor jou doen?

Ben je op zoek naar een betrokken MS Dynamic professional, neem dan contact met ons op. Binnen onze community hebben wij tal van freelancers beschikbaar die inzetbaar zijn als consultant, architect, ERP- of CRM-specialist. Professionals die jou echt verder helpen. Samen met jou kijken we graag waar jij behoefte aan hebt.