Of je nu in loondienst werkt en toe bent aan een volgende stap of als freelancer behoefte hebt aan een breder netwerk: ProWaves is er voor jou. Wij helpen je bij die volgende stap in jouw carrière - als startende of als ervaren freelancer.

ProWaves: dynamic(s) in outsourcing

ProWaves is meer dan alleen de link tussen organisaties en jou als MS Dynamics professional. Wij bieden een community waar je op terug kunt vallen. Waar je kennis deelt en om hulp vraagt. Waar je over informatie en contacten beschikt die nodig zijn om de stap naar zelfstandige te maken. Waar je je als ervaren freelancer bij kunt aansluiten om te sparren en ervaringen uit te wisselen. Waar ERP- en CRM-specialisten, consultants en architecten elkaar scherp houden, ontmoeten, motiveren en uitdagen.

Een uitgebreid netwerk van MS Dynamics professionals

Wat onze rol daarin is? Wij delen een uitgebreid netwerk gecombineerd met kennis en jarenlange ervaring. Een netwerk dat bestaat uit organisaties die op zoek zijn naar specialisten in MS Dynamics, Power Platform of Power BI. Naar professionals zoals jij die organisaties echt verder helpen en die zich vastbijten in uiteenlopende vraagstukken op het gebied van Business Applications.

Een betrokken community

Daarnaast bestaat ons netwerk bijvoorbeeld ook uit ervaren trainers en uit specialisten op het gebied van financieel advies en arbeidsvoorwaarden. Stuk voor stuk zijn zij er om jou verder te helpen - met tips, advies, een luisterend oor en met trainingen op maat

MS Dynamics professional

Zo sta jij er als (startende) freelancer niet alleen voor, maar kun je terugvallen op een betrokken organisatie die over een uitgebreid portfolio met uiteenlopende opdrachten beschikt. Een actieve community waar je kennis opdoet en deelt en waarbinnen ook voldoende aandacht is voor ontspanning en samen ondernemen.

Via Prowaves ga je op freelancebasis aan de slag maar dan met alle voordelen van een betrokken organisatie naast en achter je.

Jij staat centraal

De juiste verbinding, de perfecte match - dat is ons uitgangspunt. Die klik tussen jou en ons én tussen jou en de bedrijven waar je gaat werken, daar gaat het om. Als onafhankelijke partij zijn wij in staat om snel te schakelen waardoor we vraag en aanbod in no time aan elkaar kunnen koppelen. Het belang van onze klanten -specialisten én organisaties- staat daarbij centraal. Altijd. Wij zijn nieuwsgierig, gedreven en betrokken, Wij zijn ProWaves, dynamic(s) in outsourcing.

Wat kunnen wij voor jou doen?

Wil jij deel uitmaken van onze community en gebruikmaken van ons uitgebreide netwerk, neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met jou in gesprek, zodat we samen kunnen kijken waar jij behoefte aan hebt.

Wil jij weten of ZZP'er worden wat voor jou is?

Schrijf je dan vrijblijvend in voor het webinar "ZZP'er worden: is dat iets voor mij?" op dinsdag 7 maart